Oogstfair

14 oktober 2023 - 00:00

Info:

Het is oktober en bijna alle oogst is binnen. Boeren staan op het punt de winterhaver te zaaien. Dit is hét moment om samen de rijkdom van het Oldambt te vieren!

 

Het tweede onderdeel van Onze Grond is de Oogstfair. Dit is een Oogstfeest en Jaarmarkt in één. Vanuit verschillende mensen uit het Oldambt kwam de wens naar voren om een Oogstfeest te organiseren. Een Oldambtster viering! Wij breiden die wens nog iets uit met een markt met lokale (liefst duurzame) producten.

Want wat een rijkdom komt er van het land en uit de zee. Wat zijn er veel prachtige regionale producten en producenten. Wat een verscheidenheid aan pioniers die samen nieuwe projecten opzetten. Alles komt bij elkaar in deze gezellige Oogstfair!

Kom ontdekken, proeven, luisteren en vieren! Met hapjes en drankjes Met Oldambtster muzikanten en dichters Met een mooi aanbod van verschillende Oldambtster ondernemers

Datum en locatie: Zaterdag 14 oktober (tijdstip volgt), De Wilgenborg, Blauwestad. Hiervoor zijn geen toegangskaarten nodig.

Terug naar het overzicht

Wilt u ook uw evenement in de Wilgenborg houden?